Des de www.encarro.cat oferim una experiència diferent, una activitat singular per a grans i petits, per a gaudir en parella, amb els amics o en familia. Una activitat que ens apropa a la natura i a la calma per descobrir Vallromanes a poc a poc, a pas de carro. De forma senzilla i sostenible fem un viatge al passat a través de la màgia dels cavalls. Amb les nostres passejades descobrireu la fauna i la flora de Vallromanes, la nostra història. També descobrireu com són els cavalls, els nostres grans protagonistes.

A www.encarro.cat els cavalls són la nostra prioritat, ells formen part de la nostra familia, els estimem i per això els hi garantim una alimentació natural, els hi oferim una vida en semi llibertat i vetllem pel respecte absolut al seu esforç, controlant l’horari de treball i mesurant el pes que arrosseguen.

A Vallromanes, a més a més de cavalls, hi tenim gran diversitat de fauna: senglars, guineus, eriçons, cabirols, esquirols, conills, falcons, aligots, òlibes, mallerengues, pit-roig, picots, orenetes, puputs. I també diversitat de flora, més fàcil de veure: plàtans, freixes, alzines, roures, pins, alocs i magraners.

La història de Vallromanes.

Sabeu que a Vallromanes s’han trobat restes ibèriques i romanes?
Les àmfores romanes trobades demostren l’intercanvi comercial entre els íbers i els romans durant el segle II aC. De fet, és possible que el nom del poble provingui de “vall de romans”.

Amb www.encarro.cat podeu visitar els escenaris d’una revolució del segle XV; L’any 1.485, Bartomeu Sala, propietari de Mas Sala Gros, actualment hotel ecològic, va derrotar l’exèrcit de la Diputació del General en la revolta dels pagesos contra el poder establert, coneguda com La Remençada o la Guerra del Remences. Un dels escenaris de les batalles va ser la Torre Tavernera, seu actual del Club de Golf de Vallromanes.